Waarom een interim professional inhuren?

Als organisatie heb je te maken met een snel groeiende en dynamische markt en in sommige branches meer dan anderen. Je wilt graag snel kunnen schakelen op veranderingen, maar iemand vast in dienst nemen is nogal een verandering voor bepaalde posities. De juiste kandidaat vinden die zich nog moet bewijzen kan de organisatie veel geld kosten.

Een interim professional neemt een bak met ervaring mee en kan direct aan de slag. De interim professional kan sneller schakelen in minder tijd en is flexibel inzetbaar. 

Innovators

Leiderschap vanuit het hart is wat onze Professionals kenmerkt. Dit leiderschap gaat over het zien van mensen in je organisatie als mens en niet als resource.

Innovatie is mogelijk in een omgeving waar creativiteit mogelijk is, waar er ruimte en vrijheid is om te groeien. Waar de eigenheid van mensen gewaardeerd en gerespecteerd wordt.

Waar mensen hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten voor een gemeenschappelijk doel. Waar mensen zichzelf kunnen zijn en elkaar zien als mensen en met elkaar als mens om kunnen gaan.

Je ziet in organisaties een steeds grotere behoefte van mensen om invloed uit te oefenen op hun dagelijks werk, verbinding met anderen te maken. 

Onze professionals zorgen in korte tijd voor impact op een team, afdeling en organisatie door deze kernwaarden uit te dragen.

Interim Bestuurder

Interim Directeur 

Interim Teamleider

Interim Manager L&D

Experts

Onze Experts helpen onze klanten tijdelijk uit de brand of trekken de kar tijdens nieuwe projecten. Ze werken altijd als een team achter de schermen zodat kwaliteit geborgd blijft en onze klanten kunnen adviseren van de nieuwe trend en technologie. 

Consultants

Consultants zijn onze experts op het gebied van leren. Vaak hebben zij een opleiding gedaan in de richting van bijvoorbeeld Opleidingskundige, Onderwijskunde of hebben ervaring opgedaan in het werkveld van leren en ontwikkelen. Zij denken mee met de klant en adviseren welke leer interventies het beste rendement op leveren.

Developers

Developers zijn onze creatieve collega's die op advies van onze Learning Consultants en onze klanten het idee om gaan zetten in beeld. Zij maken o.a. games, e-learnings, infographics, micro-learnings en templates. Onze Learning Developers hebben opleidingen gevolgd in de richting van bijvoorbeeld Instructional Design, UX Design of Educational Science & Technology 

Architects

Architects zijn onze alleskunners. Het zijn ervaren professionals die zowel het vak van Learning Consultant als het vak van Learning Developers uit kunnen oefenen. Ze hebben dan ook vaak een taak als Projectleider bij de klant en vaak ook bedrijfskundige kennis. Het is een allround functie met door kennis en kunde verkregen senioriteit. 

Creators

Creators zijn onze communicatie experts. Ze schrijven de scripts voor onze leermaterialen en video's, een hele prettige en waardevolle ondersteuning binnen onze projecten. Bij grote projecten ondersteunen ze in projectmanagement taken en beheren ze de agenda.