Het effectief ontwerpen van leermiddelen - online/klassikaal

Welkom in de boeiende wereld van Instructional Design waar creativiteit en educatie samensmelten tot een krachtige mix! Stap binnen in de klaslokalen van de toekomst, waar leren niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en meeslepend.

 

Deze training neemt je mee op een reis door de kunst en wetenschap van effectieve leermiddelen, waar je de geheimen ontdekt achter het creëren van lesmaterialen die niet alleen kennis overdragen, maar ook vonken van nieuwsgierigheid ontsteken. Bereid je voor op een hands-on ervaring vol innovatie, want het ontwerpen van leermiddelen is niet alleen een taak, het is een avontuur vol mogelijkheden om de leerervaring te transformeren.

Ready, set, ontwerpen!

Masterclass Didactiek - online/klassikaal

Bij de Masterclass Didactiek, stap je in de wereld van doordachte instructie,  Hier gaan we verder dan simpelweg informatie overbrengen; we ontrafelen de geheimen van doeltreffend onderwijs. Wie waren de grondleggers van de didactiek en hoe zien we deze modellen terug in ons dagelijks werk? 

Deze Masterclass Didactiek is onder geschikt als je bijvoorbeeld trainer, coach, manager/leidinggevende of praktijkopleider bent in een bepaald werkveld.

Ook voor ervaren onderwijsassistenten en L&D Specialisten is deze training uiterts geschikt.

Na deze training begrijp je hoe mensen leren en hoe didactiek verweven is met onze leiderschapsvaardigheden, persoonlijke groei, talentontwikkeling en dagelijkse weerstand die wij krijgen van mensen om ons heen. Dit kan in ook in jouw persoonlijke omgeving zijn.

 

Transfer: Happily ever after - klassikaal

Een leerinterventie bestaat meer dan alleen op aanvraag een training schrijven. Voor elke uitdaging een andere interventie. Wil jij leren welke interventie werkt en wanneer je deze het beste kan toepassen? Schrijf je dan in voor de klassikale training 'Transfer: Happily ever after'.

Deze klassikale training ga je zelf aan de slag met praktijkcasussen waardoor je leert analyseren, reflecteren en innoveren van je werkvormen. 

Je wisselt kennis en ervaring uit met mede cursisten en ervaart wat werkt en wat niet. Daarnaast wordt je kennis aangevuld hoe om gaan met organisatie- en onderwijsvraagstukken zodat je voortaan vooruit kan plannen en een goede strategische gesprekspartner kan zijn.

Projectmatig werken in het Onderwijs - online/klassikaal

Projectmatig werken in het onderwijs kan op verschillende manieren. In het klaslokaal: je daagt jouw groep uit om de leerstof op een andere manier eigen te maken, In het team of jouw vakgroep door bijvoorbeeld innovaties of onderwijsvraagstukken samen te doorgronden of op te lossen

Het prachtige van het vak projectmanagement is dat je de projectmatige werkwijze kan gebruiken voor alles wat een 'kop' en een ' staart' heeft.

Weten hoe je dit kan toepassen in jouw klas, op jouw school of in jullie samenwerkingsverband? 

Schrijf je nu in voor de training Projectmatig werken in het Onderwijs.

Zo bouw je een Dream Team - online/klassikaal

Leiderschap is een rol, maar ook een kunst. Namelijk  de kunst van het potentieel in elk team naar voren brengen. Deze training neemt je mee op een ontdekkingsreis door de essentiële vaardigheden en strategieën die nodig zijn om een team te vormen, te leiden en te inspireren.

Van het bouwen van een hechte eenheid tot het effectief omgaan met uitdagingen; Teammanagement is de sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw team. Ontdek dynamische benaderingen en bewezen methoden om samenwerking te stimuleren, conflicten te beheren en een cultuur van continue groei te cultiveren.

Dus, ben je klaar om de leiding te nemen in het vormgeven van buitengewone teams? Duik dan in deze training en ontdek hoe je niet alleen teams beheert, maar ze transformeert tot krachtige krachten van vooruitgang. Let's lead the way!

 

Succesvol Differentieren - online/klassikaal

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen. Hoe kom je als professional zoveel mogelijk mensen tegemoet. Of je nu voor een klas staat een training te geven, een team aanstuurt of een gymles aan het voorbereiden bent. Differentiatie is alles. Maar hoe doe ik dat succesvol?

Neem jouw eigen casussen mee naar onze training en je neemt een volle rugzak aan (mensen)kennis weer mee terug.

In deze training praktijkgerichte training leer je van en met anderen vanuit diverse perspectieven te kijken maar differentiatie. Theorie komt zeker aan bod maar we passen dit direct toe in de praktijk door interactieve werkvormen met medecursisten. 

 

 

 

Masterclass Train-the-Trainer - online/klassikaal

Als je een passie hebt voor het delen van kennis, het inspireren van anderen en het vormgeven van leerervaringen, dan is dit programma perfect voor jou.

Waarom Train-the-Trainer bij Talent4Careers:

 1. Diepgaande Expertise: Ons programma wordt geleid door ervaren trainers met uitgebreide expertise in dive vakgebieden. Leer van de besten om de beste te worden.

 2. Praktische Vaardigheden: We richten ons op het ontwikkelen van praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn. Van presentatietechnieken tot het beheren van groepsdynamiek, wij rusten je uit met de nodige tools.

 3. Individuele Coaching: Elke deelnemer krijgt persoonlijke coaching en feedback om hun unieke stijl te verfijnen en te optimaliseren. We geloven in het ontketenen van jouw potentieel.

 4. Actieve Betrokkenheid: Ons programma is interactief en participatief. Leer door te doen, met praktische oefeningen en simulaties die de echte wereld weerspiegelen.

Succesvol Onboarden - online/klassikaal

Een effectief onboarding proces is essentieel om nieuwe medewerkers succesvol te integreren in een organisatie en hen snel productief te maken. 

Onze 9 principes die aan bod komen in de training:

 1. Voorbereiding

 2. Warm Welkom

 3. Introductieprogramma

 4. Mentoring en buddies

 5. Training en Ontwikkeling

 6. Feedback en Evaluatie 

 7. Introductie tot de bedrijfscultuur en bedrijfsprocessen

 8. Team opbouw activiteiten

 9. Lange termijn ondersteuning

Een goed doordacht onboarding proces legt niet alleen de basis voor een succesvolle samenwerking, maar draagt ook bij aan het behoud van talent en de betrokkenheid van medewerkers. Door een positieve onboarding-ervaring te bieden, versterk je de band tussen de medewerker en de organisatie.

Het geven van online training - online

Ontdek de kracht van online onderwijs met ons uitgebreide aanbod vin onze dynamische en interactieve cursus. Of je nu een ervaren docent bent die zijn expertise wil uitbreiden of een professional die op zoek is naar praktische handvatten om jezelf te verbeteren. Deze training is voor jou!

 

Leer hoe je communicatief jouw leerlingen of cursisten mee kan krijgen in het online onderwijs. In deze training ga je actief op zoek naar de juiste didactische benadering. 

 

Is er de juiste transfer? hoe kan ik mijn leerlingen en curssiten bij de les houden en inspireren? Welke werkvormen leveren het hoogste rendement en wat werkt absoluut niet!

 

Natuurlijk wil je alles weten over deze constructieve training waar jouw performance een doorslaggevende factor kan zijn.

Ja! ik wil graag een brochure ontvangen!