Welkom bij de Business Summer School 2022!!

 

3 Weken lang, hebben wij non-stop interessante Masterclasses voor jou!

Je kan jezelf inschrijven voor één of meerdere Masterclasses in deze periode. Tijdens deze Masterclasses leer je in kleine groepen online nieuwe en waardevolle vaardigheden aan. Kennis en kwalitatieve leerinterventies maken jouw zomer extra nuttig!

 

Heb je de smaak te pakken dan kun je met meerdere verdiepende masterclasses stapelen om zo een volwaardige opleiding bij ons af te ronden. Is het tijdvak even niet beschikbaar? Geen nood! De Masterclasses worden meerdere keren in de Summer School aangeboden. Je sluit de masterclass af met een certificaat.

 

Wij wensen je alvast heel veel succes en plezier bij het volgen van jouw eerste Masterclass!

 


Schrijf je nu in! 

 

Een correcte zakelijke brief of e-mail schrijven is dat voor jou een flinke uitdaging?

Deze cursus Business English - Writing gaat verdiepend in op de Engelse grammatica. Een 'must' voor een comfortabele basis Engelse spreek- of schrijfvaardigheid. In deze cursus behandelen wij alle Grammar Tenses, je leert handige foefjes, maakt opdrachten en we kijken deze na. 

Een interactieve cursus waar je daarna jouw brieven, emails, rapporten, scripties en gesprekken met zelfvertrouwen tegemoet kan zien.

 

Sale!

Masterclass Business English - Writing

€ 499,00 € 199,00
Sale!

Masterclass Business English - Writing

€ 499,00 € 199,00

Wil je graag jouw Engelse rapporten of e-mails voorzien van meer 'body'. Goede tijdsbepalingen, goede voorbeeldzinnen of juist jouw visie duidelijk maken in het Engels?

In deze verdiepende Masterclass leer je alle 'ins-en-outs' over het schrijven van brieven, e-mails en rapporten. 

Wil jij ook met zelfvertrouwen aan de slag? Schrijf je nu in!

Wil je graag meer ontspannen en met meer zelfvertrouwen Engels praten? Dat kan! 

In deze verdiepende cursus gaan we niet alleen in op uitspraak, we geven ook ontzettende handige tips mee hoe je jouw communicatie vaardigheden kunt verbeteren voor contructieve zakelijke gesprekken.

 

Veel organisaties willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Micro-learnings, onboarding programma's, online trainingen, er is van alles mogelijk. Wil jij weten wat de trends zijn en hoe je hier op in kunt springen? Strategische casuïstiek voor lerende organisaties en academies opzetten? Dan is deze Masterclass iets voor jou! In deze 2-daagse cursus gaan we in op waar organisaties kunnen verduurzamen op het gebied van leren en ontwikkelen.

 

Deze 2-daagse cursus is zowel klassikaal als online te volgen.

Masterclass Didactiek

€ 549,00

Masterclass Didactiek

€ 549,00

Iets overbrengen is ook een vak! Didactiek zie je vaak terug in het onderwijs gerelateerde situaties maar ook in het bedrijfsleven is het absoluut een waardevolle skill Ben jij leidinggevende, project manager of trainer dan is dit echt een kroon op je werk! Hiermee maak je het onderscheid! 

 

Deze 1-daagse cursus is zowel klassikaal als online te volgen.

Wil je weten hoe je effectieve leerinterventies maakt? Welkom in de wereld van Instructional Design. 

In deze 2- daagse cursus gaan we zelf aan de slag met een ontwerp en krijg je interessante tips mee die kunt gebruiken in je dagelijks werk. Heb je een vraag over een lopende casus en wil je deze verdiepen of advies over hoe je deze kan optimaliseren? 

 

Deze 2-daagse cursus is zowel klassikaal als online te volgen.

Sale!

Psychologie van het Leren

€ 899,00 € 199,00
Sale!

Psychologie van het Leren

€ 899,00 € 199,00

Leren hoe wij mensen leren? Interessante vraagstukken niet alleen voor op de werkvloer maar ook in de klas of thuis. Waar lopen wij tegen aan tijdens onze studies of learning-on-the-job situaties? Wat is constructief en wat helemaal niet? Leerpsychologie gaat over de studie van het leerproces.

In deze Masterclass behandelen we de leertheorieën behaviorisme, constructivisme en coginitivisme. Wat vertellen deze theorieën ons? Hoe koppelen we dit aan de dagelijkse praktijk? En welke lessen kunnen wij hier uit halen? Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor deze verdiepende Masterclass Psychologie van het Leren.

Sale!

Zo bouw je een Dream Team!

€ 1.599,00 € 1.295,00
Sale!

Zo bouw je een Dream Team!

€ 1.599,00 € 1.295,00

Operationele teams zijn erg dynamisch. Resultaten zijn erg afhankelijk van het personeel dat in dienst is genomen. Jij als leidinggevende bestuurt het schip en vaart een bepaalde richting in. Ben je benieuwd hoe jij impact kan maken in jouw team? Hoe jij samen met jouw team mooie resultaten kan behalen?

Wil je scoren met jouw team? Schrijf je dan in voor de 2-daagse training. 

Deze training kan ook incompany worden gegeven.

 

Zowel klassikaal als online te volgen.

Sale!

Persoonlijke Groei - Ownership

€ 499,00 € 199,00
Sale!

Persoonlijke Groei - Ownership

€ 499,00 € 199,00

Eigenaarschap is een belangrijke eigenschap van het leven. Een vaardigheid die je erg veel succes kan opleveren. Je bent zelf de kapitein van jouw eigen leven. Jij bepaalt de koers!

Hoe je dat doet? Schrijf je nu in voor de Masterclass Persoonlijke Groei - Ownership en je zult de weg naar succes vinden vanuit jouw eigen overtuigingen.

Sale!

Persoonlijke Groei - Time Management

€ 599,00 € 199,00
Sale!

Persoonlijke Groei - Time Management

€ 599,00 € 199,00

Waar halen we de tijd vandaan? Kom je aan minder zaken toe dan dat je zou willen? Of een betere privé - werkbalans? Tijd hebben voor hobby's en leuke activiteiten met familie of vrienden? 

Schrijf je dan in voor de Masterclass Persoonlijke Groei - Time Management en haal meer uit je leven!

Mensgericht Leiderschap

€ 1.500,00

Mensgericht Leiderschap

€ 1.500,00

In deze 2 daagse cursus zoomen wij in op dienend en coachend leiderschap. Met praktijkgerichte casussen leer je op authentieke wijze een inspirerende leider te zijn. Een goede balans tussen taak- en mensgericht werken. Er komen in deze cursus toepasbre werkvormen voorbij die je direct op de werkvloer kan toepassen, met resultaat.

 

Zowel klassikaal als online te volgen.

Sale!

Verkopen - Klanten vinden en behouden

€ 699,00 € 199,00
Sale!

Verkopen - Klanten vinden en behouden

€ 699,00 € 199,00

Klanten vinden is een vaak een uitdagende zaak, Klanten behouden is vaak nog een veel grotere uitdaging. Na deze Masterclass niet meer! In deze Masterclass leer je jezelf te zijn zonder een glad praatje. Werkt dat? Jazeker! Je krijgt veel handvatten voor jouw acquisitie en daarnaast bespreken wij de meest voorkomende uitdagingen op het gebied van klantcontact. Zowel telefonische verkoop als in face-to-face gesprekken je mannetje of je vrouwtje staan? Schrijf je nu in!

Sale!

Verkopen - Personal Branding

€ 399,00 € 199,00
Sale!

Verkopen - Personal Branding

€ 399,00 € 199,00

Lekker jezef zijn? Dat kan! Personal Branding gaat over de manier hoe jij jezelf presenteert. Handig voor solliciatiegesprekken, verkoopgesprekken, als je voor de klas staat of wellicht wel een leuke date?

Jezelf verkopen op authentieke wijze is het prachtigste wat er is! Weten hoe je dat doet? Schrijf je nu in!

In de maatschappij delven veel vrouwen het onderspit in een masculine wereld. Nog steeds zijn er veel meisjes en vrouwen in de wereld die niet hun dromen kunnen leven. In de hele wereld zijn er verschillen in salaris tussen mannen en vrouwen. De 2-daagse cursus Powervrouwen in het Bedrijfsleven gaat het over ambitieuze vrouwen die doelgericht hun droom willen leven. De privé- en werkbalans willen vinden en ontdekken wat in haar mars zit. We gaan in op de kwaliteiten van de vrouw in werk gerelateerde situatie. Waarom? Omdat je het verdient! En omdat je er mag zijn! Praat mee en leer van andere powervrouwen in deze bijzondere en unieke 2-daagse cursus.

 

Zowel klassikaal als online te volgen.

Sale!

Masterclass Strategisch Ondernemen

€ 899,00 € 199,00
Sale!

Masterclass Strategisch Ondernemen

€ 899,00 € 199,00

De juiste koers varen? Alle neuzen dezelfde kant op? Innoveren, fuseren, overname of verkopen? Waar moet ik op letten? 

De Masterclass strategisch ondernemen is bedoeld voor ondernemers, bestuurders en directeuren die hun strategisch vaardigheden willen ontwikkelen. Een bedrijfskundige Masterclass. Ben jij vakinhoudelijk sterk maar wil je aanvullende bedrijfskundige vaardigheiden ontwikkelen om beter leiding te geven aan jouw organisatie en een koers uit te zetten schrijf je dan nu in!

Sale!

Masterclass Train-the-Trainer

€ 1.999,00 € 1.599,00
Sale!

Masterclass Train-the-Trainer

€ 1.999,00 € 1.599,00

Nieuwe werkvormen, strakke opleidingsplannen, effectieve leerinterventies...je wil ze allemaal.

In deze 3 daagse Train-the-Trainer cursus vindt je veel didactiek en strategisch HRD, want daar maak jij jezelf onderscheidend ten opzichte van andere trainers. Ben jij trainer of coach en wil jij meer verdieping in jouw vak? Vindt je het leuk om te sparren met andere trainers, dan is deze Train - the - Trainer cursus echt iets voor jou! 

Sale!

Communicatie - Lastige Gesprekken Voeren

€ 699,00 € 199,00
Sale!

Communicatie - Lastige Gesprekken Voeren

€ 699,00 € 199,00

Omgaan met weerstand is een uitdaging voor veel mensen. Wat zegt dit nu over mij? Hoe moet ik reageren?

In de Masterclass Communicatie - Lastige Gesprekken Voeren leren wij omgaan met weerstand, van jezelf en die van degene die tegenover je zit. Ook telefonische weerstand gesprekken worden behandeld. We zullen een aantal casussen behandelen waar we dieper in gaan op het gedrag van de zender en de ontvanger. 

Geef in het opmerkingenveld van de bestelling aan, welk tijdslot jouw voorkeur heeft..

Bij grote deelname delen wij de groepen op in twee kleinere groepen.

De groepen bestaan uit minimaal 8  rnaximaal 12 personen.