Leren en Ontwikkelen in Organisaties

Veel organisaties willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Micro-learnings, onboarding programma's, online trainingen, er is van alles mogelijk. Wil jij weten wat de trends zijn en hoe je hier op in kunt springen? Strategische casuïstiek voor lerende organisaties en academies opzetten? Dan is deze Masterclass iets voor jou! In deze 2-daagse cursus gaan we in op waar organisaties kunnen verduurzamen op het gebied van leren en ontwikkelen.

 

Deze 2-daagse cursus is zowel klassikaal als online te volgen.

Ontwerpen van Leermiddelen

Wil je weten hoe je effectieve leerinterventies maakt? Welkom in de wereld van Instructional Design. 

In deze 2- daagse cursus gaan we zelf aan de slag met een ontwerp en krijg je interessante tips mee die kunt gebruiken in je dagelijks werk. Heb je een vraag over een lopende casus en wil je deze verdiepen of advies over hoe je deze kan optimaliseren? 

 

Deze 2-daagse cursus is zowel klassikaal als online te volgen.

Master in Didactiek

Masterclass Didactiek

€ 549,00

Masterclass Didactiek

€ 549,00

Iets overbrengen is ook een vak! Didactiek zie je vaak terug in het onderwijs gerelateerde situaties maar ook in het bedrijfsleven is het absoluut een waardevolle skill Ben jij leidinggevende, project manager of trainer dan is dit echt een kroon op je werk! Hiermee maak je het onderscheid! 

 

Deze 1-daagse cursus is zowel klassikaal als online te volgen.

Train - the- Trainer

Sale!

Masterclass Train-the-Trainer

€ 1.999,00 € 1.599,00
Sale!

Masterclass Train-the-Trainer

€ 1.999,00 € 1.599,00

Nieuwe werkvormen, strakke opleidingsplannen, effectieve leerinterventies...je wil ze allemaal.

In deze 3 daagse Train-the-Trainer cursus vindt je veel didactiek en strategisch HRD, want daar maak jij jezelf onderscheidend ten opzichte van andere trainers. Ben jij trainer of coach en wil jij meer verdieping in jouw vak? Vindt je het leuk om te sparren met andere trainers, dan is deze Train - the - Trainer cursus echt iets voor jou!